نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

خرید جدید استقلال لو رفت؛ جانشین ستاره لژیونر شده از کویر می‌آید

هافبک تیم گل گهر سیرجان به موضوع پیوستنش به استقلال در نیم فصل واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ طی روز‌های گذشته گمانه زنی‌های زیادی درباره حضور برخی بازیکنان تیم‌های دیگر در استقلال مطرح شده است. یکی از این بازیکنان علی علیزاده هافبک وسط تیم گل گهر سیرجان است که در یکی دو سال گذشته بازی‌های خوبی در نفت مسجدسلیمان و گل گهر انجام داده و حالا گفته می‌شود مورد توجه کادرفنی استقلال است تا جای خالی علی کریمی که ابتدای این فصل راهی قطر شد را پر کند.

 

علیزاده در پی شایعات مطرح شده امروز در صفحه شخصی اش به موضوع پیوستن به استقلال واکنش نشان داد. او نوشت: «سلام عرض می‌کنم خدمت هواداران خوب باشگاه بزرگ استقلال؛ واقعا پوشیدن لباس استقلال آرزوی هر فوتبالیستی است. ولی دوستان من با باشگاه خوب گل گهر سیرجان تا انتهای فصل قرارداد دارم و این انتقال بستگی به نظر باشگاه و امیرخان قلعه نویی دارد که واقعا مثل پدر برای بازیکنان شان دلسوز هستند.»

 

وی افزود: «من تابع تصمیم باشگاه هستم. فقط خواستم بگویم که من با گل گهر سیرجان قرارداد دارم و از شرایطی هم که در این باشگاه بزرگ دارم، خوشحالم. امیدوارم که هرچه صلاح همه هست اتفاق بیفتد. ممنون از لطف شما هواداران دوست داشتنی استقلال. یا علی مدد.»

 

باید منتظر ماند و دید طی روز‌های آینده چه اتفاقاتی در این خصوص رخ می‌دهد./ ورزش سه

 

ارسال نظر